Sommarfavoriter


waste my time!

Jag och solen är tajtare än någonsin, i´m burning up. Folket som vanligen brukar fylla upp staden infinner sig på ett visst ställe kallat Peace & love och min älskade vän vici jobbar och står i(fuck that shit), själv blottar jag mig dagarna i enda för solen och käkar jordgubbar. Inte fullt så roligt eller harmoniskt som det kanske låter...i längden vill säga! Nästa vecka är det i alla fall min tur att rocka, det bär åter av till Stockholm och vidare ut till skärgården, kommer bli awesome!

Kollaget ovan infinner mina favoriter lagomt till sommaren, saker som gärna får lov att fylla ut min garderob och varför inte mitt badrumsskåp vill säga...

Finest.seDet positiva med att infinna sig på kändistäta fester på flotta ställen som Rose, är att alla bilder som man gärna vill ha i minna men inte gärna stå och plåta på egenhand just då...dyker upp på sidor som finest.se Så här har ni några ur utbudet, vill ni kika vidare så klicka in er på...http://www.finest.se/imageGallery/?igid=5305

Inatt spelade jag, vici och hennes grymma crew seriös golf på ranchen som avslutades med minigolf, frågor på det?

Tjabaah nu ska jag ösa Space Cowboy - Falling Down och ha hemmaspa ;) Midsommar råder you know<3

solen vågade sig framOlá babes ;)

Har varit ute på spökjakt till fem på morgonen, galet i know. På ett stopp vid någon gammal Herrgård eller liknande så vägrade Maddes bil som ligger mig kär om hjärtat  starta, inte okej:) jolina och Madde är ena riktigt härliga puddingar och jag hoppas det blir många fler äventyr med dem i sommar. Idag arbetar jag på att återhämta mig och gled ner till stranden med min kära syster i solen, dessvärre gav solen inte med sig av någon värme. Under filten placerade vi oss mot ett träd och frossade melon till god läsning.

Dilemma, Stockholmsbilderna vill blotta sig på bloggen men jag pallar inte sortera dem efter dag osv, så förmodligen dyker de upp så småning om i en enda fet, glassig och underbar röra under en och samma rubrik- take me back.

Görbra låtar:
Lady Gaga ft. Space Cowboy & Flo Rida - Starstruck
Karl Wolf Yalla Habibi
Space Cowboy - Falling Down

Make up store´s mingelfest
Plåtning på MälarpaveljongenPlåtning en solig dag på Mälarpaveljongen med Alcazar.

RSS 2.0