UrbaneHello there lovely

En tripp till Mora med en hög störtsköna brudar var det, Magnus hämtade upp oss i Falun efter ett besök på salongen, Sen bar det av på en sju helvetes resa. Nej men det var en super trevlig kväll i Mora-vi åt sallad, olika ostar med kex och vitlöksbröd, drack vin, Snackade skit, trampade i skit, träffade trevliga grabbar, hällde i oss frukt, pratade i sömnen, bastade och gjorde stora innestaden. /Ni är guld värda.

Nu är det bara tre veckor allt som allt kvar för mig i skolan, för snart blir det Stockholm fram till det sista sommarlovet.

You look great


lovable


Back on trackciao cara amica ♥

Impuls...Började dagen med att gå tillbaka till blondiestyle, ops.
Jo visst, jag ställde upp som hårmodell då en ny slingteknik skulle demostreras. På en frisörmässa i London hade min lärare lyckats få tag på några märkvärdiga spolar att använda vid färgning av slinger, när allt var under verkning så såg det ut som om jag skulle få en lockig permanent, men icke. Nej, men även om inte planen gick hela vägen in i mål så blev jag faktiskt nöjd, kändes så mycket mer passande jämntemot den årstid vi går emot. Jepp, det är verkligen vår påväg, underbart! Och apropå frisör så ska jag på en stor frisörmässa i Stockholm efter sommaren, det finns en del fördelar med att vara under utbildning till frisör. Med ett frikort i handen så slipper man punga upp tusingar för en visning eller någon mässa. Jag längtar som en tok. Sen pratade vi om ett studiebesök bakom kulisserna på tv4, vore super!

Mandygirl en riktig pärla, nyligen anlände hon från florida och tipsade om lite het musik därifrån-som förmodligen kommer hit förens om ett år, typ. Så ny lyssnar jag in mig på Kerli som hon så fint heter, helt ok faktiskt. Och när man nämner USA så kan man inte undgå att ägna en tanke åt världen underbaraste Jenny som snart varit i där i ett år, saknar den solsträlen oerhört och när hon kommer hem blir det kalas♥ New on track-Aly and Aj.
hanno una bella giornata è bella

New moon


ciao a voi perla

Vad är väl ett ensamt dygn i huset? Säkert tråkigt, tomt, mörkt och alldeles, alldeles underbart. Ordagrant, jag står som ägare för huset i ett dygn. Så oerhört skönt att bara vara, jag planerade under dagen att jag skulle springa runt naken och skrika för att riktigt känna hur den ljuva ensamheten kryper under skinnet på mig. Förövrigt så  var jag och min vän på Joico-visning igår, det var oerhört inspererande och som vanligt så hade även Joico samlat på sig de allra läckrase hårtstylisterna och teknikerna, var kommer de ifrån undrar jag bara...De punkterade även att de inte "var lagda åt det andra hållet", trots stämpel begrundad på deras yrkesval, damn hot. Nej nu ska jag skriva vidare på min "bok", ragga premiärbiljetter till Twilight uppföljaren-New moon och smygtitta lite på let´s dance mellan raderna.
xoxo

CAROLINA LIARFood is life, food is my everything- That´s why I eat music for breakfast.

Bon jour,
Idag har jag studiedag och vaknade därav med ett smile som skulle ha bländat en blind (dessvärre inte ordagrant). Jag tar ut ovanligt stora svängar för att känna av ensamheten lite extra, what a beautiful morning. Spelar Carolina Liars senaste album på en väldigt givmild nivå, jag menar...till och med grannarna får möjligheten to shake it denna ljuva morgonstund. Carolina Liar är så grymt bra, grr. En powerfrukost väntar...smoothie, citron och scones- Och yes, jag har nog som det ser ut för tillfället lyckats med mina scones. Världens enklaste bakverk enligt de flesta, vilket jävla påhitt.    
                                       
                                                                                     
xoxo

That´s chic


Ciao a voi perla

Vaknade tidigt mot min vilja ur en underbar dröm, eller ja... förutom de tiotal krokodiler och hajar som ständigt cisrulerade runt oss, så var det faktum att jag faktiskt surfade runt som en gud amuzing. Nog för att det bara var en sockersöt dröm som inte riktigt gick the whole way over the finsh line, med tanke på att jag plötsligt vaknade upp. What a shame.  Nu sitter jag iallafall övergiven och dricker proviva direkt ur förpackningen-likt en riktig karl, som Cw brukar säga. Inte för att magen strular, men den där jordgubbssmaken är grymt beroendeframkallande. Förutom att jag klunkar proviva så lyssnar jag på ny och brutalt excellent musik och målar för fulla muggar.

Shortsen on the pic... urläckra... Synd, men en känsla säger mig att det bara finns ett fåtal av dem, och än mindre chans att det i huvudtaget infinner sig snarlika högblanka silvershorts innanör sveriger gränser. Förövrigt så försöker jag få kontroll på min budget...planerar att spara några saftiga lappar till stockholm, det lär ju hoppa på mig en del frästelser när jag dag ut och dag in vandrar längs Sthlm innerstads butiksproppade gator. Men innan jag låter de hårt ihoptjänade sedlarna rulla så är tanken att en sprillans kamera eller en mini-Pc ska slå följe till Apun. Nej nu ska jag måla vidare, lyssna in vad jag målar i takt till: Food is life, I eat music for breakefast.

APU

            
Sagt och gjort, vi drog oss till Stockholm med ärende att fixa apu plats på någon rätt så nice salong. Jag och Carro hade som tidigare nämnt fått en del extremt spännande förslag från Redkens färgtekniker Calle, alla salonger visade sig vara super. Men det tog sin tid innan vi hittade till dem alla, vi yrade runt ett bra tag på stureplans gator och längst strandvägen innan vi dök på dem!
Vilket som så hittade jag en salong på Birger Jarlsgatan- Kontra:stockholm, den verkade seriös och helt underbar på alla sätt så där ska jag hålla hus i fem veckor fram till sommarlovet. Det var inte bara en frisörsalong, utan där fanns stylister, fotografer, hud/nagelterapefter, make up artister, massörer och ett unikt utbud av kläder, plus massor av minimala och supersöta Chihuahuor.

kolla in salongen-  http://www.kontrastockholm.se/web.htm
Plus deras blogg- http://kontrastockholmbeauty.blogspot.com/

Jag bara älskar det, hela dagen var fullständigt amazing! Restarende timmar i city shoppade vi, eller det var meningen. Vi var så pass höga av glädje och alla intryck att vi bara flöt runt och garvade. Det var nog den mäst budgetvänliga shoppingdagen ever, jag fick i alla fall med mig ett par urtjusiga Calvin Klein trosor hem!
Dalkullor som vi är så kunde vi inte låte bli att glo lite extra när kändisarna svischade förbi. Det blev en hel hög med några av sveriges goda kändisar-Babsan och hans hund, Danny, Lars Wallin, Johan Ulveson, Ewa Fröling och någon rolig prick  känd från parlamentet. Haha, jadu det har varit en sjukt rolig dag och nu längtar jag bara tillbaka! Allt känns bra, kul, super & enkelt just nu! Känner däremot antipati emot snön som faller tungt över kommande sommarmark!

Jag låter dagarna gå vidare med ett leende på läpparna, kiss on the lips     

RSS 2.0