Tack gud!Jag vet inte hur jag ska börja! Okej, REDKEN Calle har ringt upp, hur glad och positiv som helst! ilovehim. Efter ett förhör om hur seriösa och ärliga vi är med våran framtid som frisörer, vad vi vill få ut av det, lön och jobb mm...Så kom hans besked...Nämnligen sex förslag om salonger i Stockholm, och inte vilka salonger som helst! Tre av dem låg på Stureplan, en av dem på Hammarbystrand och en på Kungsholmen mm. Det var allt från salonger med både kläder och hudvård och med klippning & styling i en såkallad altoego/lounge i avskild miljö för den som önskar det lilla extra. Där snittblommor, samtal om framtida visioner om kundens hår bearbetas och egenvald musik spelas-kostar från 1600.
Alltså idag är dagen då mina framtida drömmar besannades-I förtid! Jag går på högspinn och surfar runt på salongernas hemsidor, kollar in tidigare jobb för bland annat tidningen PAUSE, modevisningar och mycket annat. Jag får hjärtklappningar och prestationsångest när jag såg bilder på den manliga personalen!! Hahaha, hjälp mig att komma ner på jorden!


hasta la vista superpeople

Megan FoxHej där! -Ja, jag är brunett! Skulle bli ljusbrunt, men inte det inte..Nu påminner mitt hår mer om Megans hår(ovan)  nej inte riktigt lika mörkt men jag som gammal blondin upplever det så! Badade med klassen idag, så jag hoppades att färgen skulle släppa en aning, till nyår är planen att mitt hår är ljusbrunt eller en färg i ljushetsläge på 5 (10 är ljusaste läget & 1 är svart). Det var vilket som superkul att bada, käände mig som ett barn på nytt!

Det är alltid lika trevligt att träffa på vici på den sjukt tidiga och äckligt fulla/fula bussen på morgonen. Hon lyser liksom upp tillvaron, det har hon alltid gjort och kommer alltid göra! Victoria du är oersättlig på alla vis! Idag hade hon en grymt skön partylåt att bjuda på- Guru Josh Project-Infinity. Kommer att köras hårt under New year´s eve, hoppas våra planer går i mål raring!

Nu ska jag ut och vandra med min fining till syster, sen blir det julbak.

Dagens nyhet-Det går en Chuck Buss på min skola! Beat that.

The city...NYParty until the sun is rising and work until the moon is shining

Ett nytt lyckopiller i vardagen..The city, en serie om mode, kärleksrelationer, vänner och karriär. Som grädden på moset så utspelar sig det hela i New york-porr. Det frambringar precis samma känslor som när jag ser på 90210, gossip girl eller sex and the city, det är konst. Allt är så otroligt vackert och som vanligt i serier like this one så är musiken fräsch och beroendeframkallande. Check it out.

Bästa låter right now: Pussycat dolls - On top of the world

Hade mitt sista brud & make prov idag, gick sådär. Slöjan var inte ditsatt för att hänga i om jag säger så..Make up testet gick däremot bättre, miss honeypie gjorde sig bra som modell. Nästa uppdrag kommer på fredag, då intar en stor grupp 9-klassare salongerna i hopp om en total makeover då de ska på bal samma kväll. Då blir det styling och make i ett högt tempo och kilo spraygas i lungorna. Ska bli grymt kul att framtona deras snyggaste jag till deras stora kväll!

Idag träffade jag vici-solstrålen-på bussen så vi tog tåget tillsammans och bullade upp med riskakor, blodapelsin och festis. Sen kan jag bara säga att hon bjöd på hennes egengjorda Wienerbröd-levde jag med den bruden vore jag ett sumo imorgon. Nej men vici är magic, vi har en hel del oförglömliga minnen tillsammans och fler ska det bli!

Drar till Stholm på tis till ons nästa vecka och ckeckar in våra framtida kvarter. Yes babe.  


RSS 2.0