Hårstället


Happy day!

Min älskade vän Vici du är grym, klirrade till i mobilen mer än en gång imorse- Snäckan hade en underbar morgon visade det sig och delade med sig av den till mig! Livet leker, tack för att du finns Annakarin. Detsamma bästis! Sen kollade jag igenom min inkorg och insåg att alla från miss lundis var lika spontana och lyckoframkallande, du är min oersättliga glädjespridare darling. Love till dig.

Jag älskar allt och alla på Hårstället, Synd bara att min tid där är över imorgon för nu drar jag mig mot Stockholm. Eller inte helt slut, jag kommer nämligen få  hålla hus på Salongen för att bearbeta en kundkrets och öva till Gesällen tills man tar studenten och ska börja försörja sig på riktigt. Tack för det! Shit jag blir tårögd, i och med det så kan jag bara fylla i att jag har blivit mer blödig än vanligt för mindre!

Torka glädjetårarna. Jag har ju fått lov att komma tillbaka, plus att jag snart anländer Stockholm.Inte fy skam det heller,  fick ett mail från min handledare på kontrast och som det ser ut så blir det möjligen en del plåtningar och ev visningar.

Love Love Love Love

Meravigliosa arteciao cara

Halade in 500 enkronor bara genom att tvätta några fönster hos en vänlig själ imorse, well done. Sen spirade det till lite extra i min kreativa själ, brukar få små anfall like this allt oftare. I förrgår tvingade jag med mig syrran ut för att tälja, vad är mitt problem? Tydligen var mitt behov av någon sorts mobil med täljda grenar, glasskärvor och mer där till så pass stort att jag sätter mig och täljer som ingenting, förmodligen en aningen tragisk syn. Ack ack, dagens ungdomar...Nu sitter jag här med en undebar inpackningskur i håret, med svart och blå färg under naglarna och väntar på att min favoritsoppa ska bli klar, doftar ljuvligt. Sen bär det av till moster Ankis torp med lil sis, planen är att frossa melon, spika oss framför Desperate housewives och snacka skit.  

/Kunde inte hålla emot längre...Tänkte vänta med att köpa den sista boken om Edward och Bella, men dragningskraften blev för stor när boken reklamerade sig likt ett glas vatten i sahara från skyltfönstret. Breaking down är nu i min ägo, jag ska inte yttra mig mer om hur det gick sedan...mitt beteende skulle bara skrämma er!

For You I Will - Teddy Geiger
Dare You to Move - Switchfoot
Not that ruff day,

sunshine


hey there hottie

Please waste my time, cuase Im enormously available for the moment.
Allt är klart, skolan är finito och nu väntar jag bara på att få bosätta mig i Stockholm för ett tag och under stora delar av sommarlovet också för den delen, kommer nog bo där de allra flesta soliga dagarna. Victoria, världens bästa vici med! Men jag kan inte påstå att jag inte avundar de brudar i min klass som faktiskt ska hela vägen till New york och Alicante mm. Have fun girls.
Imorgon ska frisörtreorna ha årets hårvisning, brukar vara rätt maffigt, så jag längtar. Nästa vecka (Sista veckan innan sommarlovet!) så kommer Redkens suveräna färgtekniker som tipsade mig om salongen jag snart ska hålla hus på, Iadorehim. Sen blir det givetvis egen hårvård för hela slanten, vi lär ju bli hottiehottie i håret till Apu´n. Vet inte riktigt vad jag ska göra, kanska lite sunlights i utväxten, klippa topparna och ett måste iaf är den älskade glansvasken-Mer än behövligt till mitt ris.

I helgen blir det kärt återseende med födelsedagsbarnet, Natalie! Ska bli super, de tjejerna är guld värda. Sen ska jag dregla framför bioduken, Paul Walker theman har nämligen åter tagit åt sig huvudrollen i  fast and furioust.


RSS 2.0