Mot ljusare tider
Chingeling vännen..

Jag har varit på bio med familjen och mina kusiner, nice. Efter en del oenade komentarer och viljor i och med vilken film vi skulle se så blev det Australia. Innan filmen var slut så hade jag lyckats skämma ut mig-twice, avslöjat mig själv och gråtit en skvätt, en stor skvätt.
Det började med att jag anade ensamhet på toaletten, förutom carro min kusin. Så jag lämnade toalettdörren vid öppen..Vi var ensamma, men vi fick besök... Sådant lyckas man med each day, inget minnesvärt. Next- Under tiden som vi lämnar fram biljetterna så ser jag en affisch, en upplysning om att Wild child har premiär den 30 januari, om en månad.

Jag- Carro, har du sett wild child än?
Carro- NEJ!!! (jo, men håll din feta trut i styr före detta blondin!)
Jag- Har du inte!? Det var ju du som bad mig ladda ner den?

Pinsam tystnad, biljettnissen grinar illa och jag skyndar mig därifrån. Det är inte lätt att ligga före ;) Awkward. Sedan, smygdamp som man har så sparkar jag utan minsta tanke rytmiskt mot en bruds ryggstöd (förmodligen infann hon sig mitt i lingonveckan). Så kan jag avsluta med att betygsätta filmen-Gripande (tårframkallande), gubbsnygg skådis och fin miljö. Mer än bra, men inte skitbra-jag är inte besatt! 

Dagens låt: Matt Nathanson- Come on get higher

Hasta lavista SUPERpeople

A walk to remember
Jag är på strålande humör. Det har dock varit en väldigt lång dag idag. Det har mest känts så för att jag har varit så otroligt trött, men jag kan inte för en minut undangå ett permanent leende på mina läppar. Allt rullar och glider som det ska, allt är i sin ordning så att säga. Idag har jag bara varit, haft trevliga och galna samtal med vänner. Vi såg hela två  filmer, två riktigt bra sådana- Eagle eye och wanted. Angelina som har en av huvudrollerna i Wanted är en grym kvinna, iwannabelikeher. Jag vill säga att hon är min nya kvinnliga förebild, på duken och utanför. Men jag får inse att jag uttalar mig om förebilder i var och varannan mening, det blir nog till att radera några av dem från förebildslistan innan Joline får en värdig plats... Så då var det gjort, hon är härmed my one and only superhuman! Men jag kan aldrig glömma Megan Fox & Gynning.
Sedan har jag varit flitig och fullt förstående i och med att just jag fick äran att skotta både the frontyard and the bigfuckingoverfullwhitsnow backyard! Tack mamma, tack pappa..Det är lungt med mig, ingen fara. Det var ju inte så att det var den hundratrettioelfte sysslan denna långa dag..

Nu ska ta en bad och göra ordning té, sen är det på med myssockan och good bye parteynight för ikväll är det stora jäsardagen.

Hasta lavita superpeople...


The girls with the golden touchOkej, idag är dagen då jag såg victoria secret fashion show 2009 för tredje gången- enough of that! Det är en grym modevisning på alla sätt- Victoria secret fashion show är konst i mina ögon, det är helt magiskt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag sitter där ensam framför tv-n och granskar alla långa, bruna brasilianare iklädda de vackraste skapelserna ever! Nu blir jag sådär vidrigt djup igen..Jag kan inte sluta njuta för en minut, när musiken går igång med volymen på max och de otroligt självsäkra modellerna inträder scenen dör jag. Allt jubel när de vackra modellerna galloperar ut med smilet upp i öronen är magi! Jag måste erkänna att jag avgudar det jag ser, de är nutidens gudinnor.

Haha, och där tog min vardagliga besatthet över...Men nej det är inte nog där, jag måste punktera att Usher äger scenen-sorry girls. Han är en sjukt bra dansare och sjunger som en gud- This anit sex är en ny upptäckt made by Usher.

Andra låtar från Victoria secret show:

Usher- Yeah!
Usher-Whats your name
The killers-Human
The Ting Tings - That's Not My Name

18-18Sitter här och inväntar Gossip girl, borde plugga Demokrati-Åh det kliar lite längre ner i ryggslutet, precis emellan skinkorna men det skiter jag iNej fy, det var en dåligt och aningen brutal vits jag försökte mig på..
Igår var jag med tjejerna, dem är underbara och grymma på alla sätt. Det ska ni veta! Det negativa med kvällen var att min plan gick i spillror, jag skulle nämligen ha varit en stolt fadder vid detta laget! Men så blev det inte, synd.
Och åter till mina kvinnliga förebilder, miss Joline är som tidigare nämnt världens grymmaste kvinna! Och jag är kär i hennes son Maddox, iwilladoptyou.


Hasta lavista SUPERpeople


RSS 2.0